Ontwerpstudio

Interieurarchitect Michelle en ontwerp- en projectbegeleider Steven zijn oprichters van Kolk keukens & interieur. Zij zorgen ervoor dat interieurdromen uitkomen, van keuken tot badkamer en van ontwerp tot en met realisatie. Dat doen ze al een lange tijd en kennen daardoor de fijne kneepjes van het vak. Het bedenken van totaalconcepten waarin ruimten, materialen en vormen in elkaar overvloeien houden zij zich dagelijks mee bezig. Over ieder detail wordt nagedacht kleuren, materialen en afwerking zijn tot in perfectie op elkaar afgestemd. Ze creëren verrassende indelingen, ontwerpen meubelen op maat en zorgen voor een goed lichtplan.

Direct contact opnemen

“Een prachtinterieur creëren waar mensen zich helemaal in thuis voelen, dat is waar we het iedere keer weer voor doen.”

Michelle Hooijen
Interieurarchitect

“Onze ervaring in zowel de ontwerp- als de realisatiefase, zorgt ervoor dat we precies
weten hoe we de wensen van de klant kunnen  verwezenlijken.”

Steven van Eijl
Ontwerp & projectbegeleiding

Onze werkwijze

Van droom tot realisatie

Aan de basis van onze werkwijze staat de samenwerking met jou als klant. Wij gaan het gesprek aan, komen erachter wat jou blij maakt en adviseren, ontwerpen en realiseren op basis van de samengestelde ideeën.
In onze werkwijze van droom tot realisatie doorlopen we vrijwel altijd onderstaande vijf fases.

1

Start van het creatieve proces

In deze eerste fase wordt kennisgemaakt met de wensen en dromen van de klant. De klant draagt diens ideeën aan ons over door middel van een goed gesprek en eventuele moodboards. Wij luisteren vooral en stellen vragen.

2

Een scala aan ontwerpen om uit te kiezen

Na het kennismakingsgesprek en het verdere onderzoek worden er een aantal ontwerpvoorstellen in uiteenlopende sferen tot stand gebracht. Hieruit kan de klant de stijlrichting kiezen, waarna we verder gaan naar de volgende fase.

3

Trechteren

Vanuit dat de vele ontwerpen wordt er verder geborduurd een bepaalde richting op, waarbij zogezegd ‘getrechterd’ wordt. Kleuren en materialen worden gepresenteerd met behulp van moodboards en het wordt zowel voor de klant als ons steeds duidelijker hoe het eindresultaat eruit gaat komen te zien.

4

3D-visualisatie & details

Op een bepaald moment is er genoeg getrechterd en is de informatie toereikend om een 3D-visualisatie van het ontwerp te maken met bijbehorende details - denk aan kleuren, materialen en apparatuur in een totaalontwerp.

5

Een scala aan ontwerpen om uit te kiezen

Nadat er goedkeuring is gegeven op de 3D-visuals wordt alles uitgewerkt, waarna we starten met de realisatie van het geheel. Wij zorgen ervoor dat de juiste specialisten en vakmensen bij elkaar worden gebracht om het uiteindelijke ontwerp precies te gaan realiseren zoals wij het samen bedacht hebben.

Een scala aan ontwerpen om uit te kiezen