Michelle Hooijen
Interieurarchitect

“Een prachtinterieur creëren waar mensen zich helemaal in thuis voelen, dat is waar we het iedere keer weer voor doen.”

Michelle beschikt over een unieke combinatie van creativiteit, out-of-the-box denken en technisch inzicht wat tot uiting komt in de meest verrassende en smaakvolle interieurontwerpen. In een gesprek met Michelle zal het je opvallen dat ze doorvraagt tot jullie samen een ons wegen; dat doet ze om erachter te komen waar jullie precies naar op zoek bent.

Nadenken over interieur en architectuur vindt ze leuk en meedenken met anderen over interieurarchitectuur vindt ze fantastisch. Maar, mensen positief verrassen met haar ideeën omtrent een nieuw droominterieur waar die mensen zichtbaar blij van worden, dat is waar haar hart écht sneller van gaat kloppen. Naast haar creativiteit, is Michelle vooral erg ontvankelijk, spontaan en rechtdoorzee, waardoor je precies weet wat je aan haar hebt.

Ontwerp & projectbegeleiding

“Onze ervaring in zowel de ontwerp- als de realisatiefase, zorgt ervoor dat we precies weten hoe we de wensen van de klant kunnen verwezenlijken.”

Steven blinkt uit in het samenbrengen van verschillende disciplines binnen de afbouw van een woning, waardoor de creatieve ontwerpen die hij samen met Michelle ontwikkelt altijd leiden tot een sensationeel eindresultaat. Als je met Steven werkt kan hij soms wat druk en ongeduldig overkomen, wat linea recta een gevolg is van zijn gedrevenheid om resultaten bijtijds én kwalitatief hoogwaardig op te leveren. Vergeef het hem dit en bedank hem na de oplevering maar!

Hij wordt er erg blij van als klanten precies weten wat ze willen op het gebied van hun droominterieur, maar hij is er ook erg bedreven in om erachter te komen als mensen het zelf nog niet precies weten. Voor Steven is het niet belangrijk hoe een klant tevreden wordt, als die klant maar tevreden wordt. Zijn intrinsieke motivatie om mensen te helpen, blij te maken en er een goede relatie mee op te bouwen is uiteindelijk de hoofdreden dat hij doet wat hij doet. Zijn passie voor het vak krijg je er als klant gratis bij.

Steven van Eijl
Frits
Frits
Stress manager

Studio hond Frits komt af en toe een kijkje nemen in de studio. Je bent verzekerd van een warm welkom met haar lange oren en kwispel van haar staart.